Понеділок, 20 Травня, 2024

Стан Джекі Чана в лікарні визначається як критичний

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Китайського актора Джекі Чана терміново госпіталізували до лікарні Лінь Шань у Шанхаї 25 грудня, і його стан наразі вважається критичним. Інформація про госпіталізацію артиста активно видаляється з китайських соціальних мереж, а облікові записи, що розповідають про це, блокуються.

Офіційної інформації про стан Джекі Чана немає, і рідні та друзі утримуються від коментарів щодо його здоров’я. Згадується, що під час зйомок на Балканах актор отримав тяжку черепно-мозкову травму та переніс складну операцію, після чого виникли проблеми з рухливістю.

В липні Джекі Чан висловив бажання вступити до Комуністичної партії Китаю під час симпозіуму, організованого Китайською асоціацією кіно. Тоді актор висловив захоплення партією, вказавши, що пишається своєю китайською приналежністю та висловив бажання стати членом партії. Його слова викликали різнобарвну реакцію в китайських соцмережах, де багато користувачів вказали на його несприятливий спосіб життя, зокрема, зв’язок з кримінальними справами сина Джейсі, пов’язаними з наркотиками.

Актуальні новини