Понеділок, 20 Травня, 2024

Надзвичайна історія 75-річної жінки: 50 років без їжі, тільки вода та напої

У ЦЕНТРІ УВАГИ

75-річна в’єтнамська жінка, Буй Тхі Лой, шокує світ своєю надзвичайною історією, стверджуючи, що вже протягом півстоліття вона не споживає жодної твердої їжі, обмежуючись лише водою та безалкогольними напоями.

Історія цієї неймовірної жінки почалася в 1963 році, коли блискавка вдарила її, піднімаючись на гору, щоб допомогти пораненим солдатам під час війни. Відтоді Буй Тхі Лой, за своїми словами, втратила тягу до твердої їжі. Після удару блискавки друзі подавали їй підсолоджену воду, і вона вирішила залишитися при цьому способі харчування.

За декілька років до цього удару, вона ще їла фрукти, але вже в 1970 році вона остаточно відмовилася від твердої їжі, покладаючись тільки на воду та неалкогольні напої. Її кухня зараз припадає пилом, оскільки вона не готує жодної їжі для себе.

Буй Тхі Лой стверджує, що навіть запах їжі викликає у неї нудоту, і вона ніколи не смакувала власні страви, які вона готувала для своїх дітей, які тепер вже виросли.

Лікарі наголошують, що така дивна дієта може бути небезпечною для здоров’я, але в разі Буй Тхі Лой вони зауважують, що безалкогольні напої допомагають швидко компенсувати енергію та підтримувати функціонування травної системи. Однак лікарі попереджають про можливі наслідки, такі як ожиріння, діабет, високий кров’яний тиск та серцево-судинні захворювання, пов’язані з вживанням безалкогольних напоїв.

Актуальні новини