Понеділок, 20 Травня, 2024

Мережа McDonald’s анонсує значні зміни в своєму меню, вдосконалюючи технологію приготування свого флагманського бургера Біг Мак

У ЦЕНТРІ УВАГИ

Незважаючи на те, що саме меню лишиться незмінним, McDonald’s готується внести суттєві зміни в свої найпопулярніші бургери. Зокрема, фірмовий Біг Мак пройде значні трансформації.

Культовий бургер включатиме тепер дві менші котлети з яловичини, які будуть готуватися з метою досягнення більш рівномірного обсмажування. Додатково, улюблений особливий соус та листя салату отримають оновлення, обіцяючи бути “свіжішими та плавнішими”. Булочка з насінням кунжуту також отримає новий вигляд, замінюючи її масляним бріошем, на якому насіння кунжуту буде розсипане випадковим чином, надаючи бургеру більш домашній вигляд.

Протягом останніх семи років мережа McDonald’s активно працювала над поліпшенням свого фірмового асортименту. Нові котлети для бургерів вже успішно випробували в Австралії, і очікується, що вони з’являться в США на початку 2024 року. За інформацією “Wall Street Journal”, першими нові бургери будуть доступні на заходному узбережжі та в ресторанах Середнього Заходу, входячи до числа 13 460 закладів McDonald’s.

Актуальні новини